Logo buro DAF
Logo buro DAF

affiliate

Mijn niet zo geheime favorieten

Als webdesigner ben ik dagelijks bezig met verschillende producten en programma’s die misschien ook voor jou heel handig kunnen zijn. Hier vind je mijn favorieten van dit moment. Doe er je voordeel mee! 😉

Op deze pagina zijn affiliatelinkjes toegevoegd. Dit betekent dat ik een kleine bijdrage ontvang als jij via deze link iets koopt. Het kost jou niets extra’s, maar helpt mij wel! 

LastPass

Met al die programma’s die ik gebruik is een wachtwoordmanager geen overbodige luxe en wel zo veilig. Wil jij jouw wachtwoorden ook veilig verzamelen zodat je ze nooit meer vergeet? Dan is LastPass het antwoord. 

SiteGround

Dé webhosting die ik al sinds jaar en dag gebruik. Supersnelle webhosting, fantastische klantenservice en veel gratis extra functies. 

Claim 80% korting!

Elementor

Sinds enkele jaren bouw ik de websites voor mijn klanten met Elementor (in WordPress). Het is zo veelzijdig, bijna niets is onmogelijk. En toch blijft het zeer  gebruiksvriendelijk, ik ben groot fan. 

BUNNI

Een boekhoudprogramma voor zzp’ers die niet kunnen boekhouden. Perfect toch? Het is zo heerlijk simpel en ik verstuur hier al enige tijd mijn facturen mee, maar het kan nog veel meer.

Toggl

Als ondernemer moet je je uren bijhouden en laat ik nou zo’n chaoot zijn die dat ALTIJD vergeet. Met Toggl zet je gewoon letterlijk een timer aan en uit en het programma doet de rest.

Figma

In het designproces begin ik met Figma. Zodat we kunnen testen of de klant en ik op één lijn liggen. Dit is een heerlijk programma om te spelen met het design, voordat het daadwerkelijke bouwen gaat beginnen.