HOE KAN IK JE HELPEN?

Een website is al een lange tijd zoveel meer dan alleen een visitekaartje. Een website laat de boodschap van jouw bedrijf zien, informeert de bezoekers, is een middel om producten en/of diensten te verkopen en nog veel meer. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat de website er goed uitziet en blijft uitzien. Daar kan ik jou mee helpen! Samen met jou maak ik een website die écht bij jouw bedrijf past. Door samen te brainstormen en na te denken over het doel van de site, komen wij uiteindelijk tot een mooie creatie die de echte identiteit van jouw bedrijf laat zien. Maar vergeet het onderhoud na de lancering niet, want dat is minstens zo belangrijk. Niet alleen blijft de website daardoor functioneel en veilig, ook blijft deze aantrekkelijk voor bezoekers én Google.

Webdesign

Je wilt graag een website die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Als je jouw website met WordPress wilt maken, zijn er vele thema’s te vinden. Maar grote kans dat geen van deze thema’s precies aansluit op jouw wensen. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met het bouwen van de website, maar dit kost een hoop tijd. Zeker als je niet thuis bent in de wereld van webdesign.

Webonderhoud

Webonderhoud wordt vaak over het hoofd gezien. Terwijl juist het onderhoud zo belangrijk is. Er zijn twee soorten onderhoud te onderscheiden. Het technische onderhoud, denk hierbij aan het updaten van plugins, WordPress en thema’s. Het zichtbare onderhoud, bijvoorbeeld het regelmatig toevoegen van nieuwe content. Beide zeer belangrijk voor de functionaliteit, veiligheid en aantrekkelijkheid van de website.

Menu