Hi, ik ben Daphne

Portret Over mij

Een webdesigner die jou gaat helpen met het bouwen van een website die écht bij jouw bedrijf past.

Stel je voor… We doen een aantal stappen vooruit in de tijd en je hebt ondertussen een goedlopend bedrijf met waardevolle klanten. Het is een groot succes!

Hier hoort natuurlijk een goede website bij. Een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook veel en de juiste klanten trekt. En het liefst heb je een website die jou een deel van het werk uit handen neemt.

Klinkt als een realiseerbaar doel vind ik. Toch is die website vaak een grote valkuil. Een nieuwe website kost tijd, zeker als je niet thuis bent in hosting, domeinnamen en CMS en dus alles nog moet uitvinden. Daarnaast moet je website een goede usability hebben én er ook nog een beetje leuk uitzien. Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet en het uiteindelijk blijft uitstellen.

Althans, zo ging het bij mij…

Na het starten van mijn eigen bedrijf had ik (gelukkig) al snel wat opdrachten en begon ik enthousiast aan het bouwen van de websites voor mijn klanten. Mijn eigen website? Ja, die kwam later wel. Niet omdat ik het te druk had, maar vooral omdat ik niet wist waar ik moest beginnen. Uiteindelijk begon ik maar te bouwen zonder plan, hopende dat de ideeën later zouden komen. Conclusie; het werd een zooitje en het leek totaal niet op iets wat bij mijn bedrijf past. Dus ik begon opnieuw, helemaal opnieuw. Dit keer met een plan!

Een tijdrovende klus, maar uiteindelijk wel een wijze les. Door mijn eigen ervaring weet ik ondertussen waar de knelpunten zitten en hoe deze te vermijden. Graag help ik jou om deze knelpunten te voorkomen. Daarom starten we met een kennismakingsgesprek, zodat ik alvast een beeld heb bij jou en jouw bedrijf. Vervolgens komt een ander belangrijk onderdeel van de samenwerking, de brainstorm. Tijdens deze brainstorm leer ik jouw bedrijf en jouw doel(en) nog beter kennen en gaan wij samen kijken hoe dit overgebracht moet worden in de website.

Laat mij je helpen!

Wil jij ook een nieuwe website of tijd besparen door het webonderhoud uit handen te geven? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak!

Menu