PORTFOLIO

Leuk dat je even komt kijken bij mijn voorgaande projecten. Hieronder vind je een aantal uitgelichte websites.

PERVINCA is een stijlvolle damesboetiek in Voorburg met vooral Nederlandse duurzame merken.
In 2018 werd de droom van Jolanda werkelijkheid, ze kon de dameswinkel PATOU overnemen. Naam en merken werden behouden, maar in de loop der jaren heeft ze er steeds meer haar eigen draai aan gegeven tot het na drie jaar tijd was voor de volgende stap; een nieuwe naam en een nieuwe website.

Portfolio PERVINCA
Portfolio NOI conceptstore

NOI Conceptstore staat in eerste instantie voor de combinatie van mode, accessoires en woonaccessoires. Elke week vind je bij NOI wel iets nieuws en nét even anders!

Het design van de website bestond al. Ik heb hier de webshop, in dezelfde stijl, aan toegevoegd.

Ontdekken waar je eten vandaan komt, vieze handen durven maken, buiten bezig in de moestuin. Zaaien, planten en verzorgen. Zien, ruiken en proeven wat er groeit. En in de keuken lekker eten toveren van verse producten. Leren over smaken en wat goed voor jou en voor de aarde is. Hart voor Voeding neemt je van grond tot mond mee op dit avontuur.

Portfolio Hart voor Voeding
Watersportvereniging Leidschendam & omstreken

Watersportvereniging Leidschendam & omstreken ligt aan de rand van het recreatiegebied Vlietland, direct aan de Vliet en midden in de Randstad. Bij deze mooie jachthaven, met meer dan 300 ligplaatsen, geniet u van de rustige en natuurlijke omgeving, maar bent u toch dicht bij steden als Leiden, Den Haag en Delft. Kortom; het beste van twee werelden.

Wil jij ook een nieuwe website?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Menu